Assesorament en el domini, tonalitat, disseny, estructura, logotip, slogan, introducció de components, plantilles, móduls, plugins, etc. Els bàsics compte de correu electrònic, formularis de contacte i d'inscripcions, serveis, blogs, botiga online.

És clar que t'ajudarem a tenir un domini que cridi l'atenció, expressi el més important del teu projecte i amb el que t'hi trobis còmode, a més d'un espai d'allotjament a la teva mida. Objectius: eficiència i simplicitat.

 

El teu espai a internet serà vistós però sense deixar de banda el sentit comú i un contingut de qualitat.

El posicionament a través del SEO s'anirà consolidant de forma orgànica amb el temps, però d'entrada convé tenir-ho tot ben apuntat per si a Google i demès cercadors els hi dona per fixar-se en nosaltres inesperadament i abans d'hora.

Les Xarxes Socials com eina de difusió molt important.

Moltes persones i professionals utilitzen les xarxes per comunicar-se, però les entitats i organitzacions es centren en potenciar el seu treball amb el seu ús ja que poden fer servir les funcionalitats úniques que ofereixen.

El "prime time" es un concepte ben conegut per tots en tant que franja horaria de màxima audiència televisiva, que coincideix per la nit després de sopar. A internet es deixa de banda la dimensió del temps i es canvia per "page": estar en la primera pàgina de Google és l'objectiu de qualsevol bon bon estratega de SEO.

Però sota quines paraules clau?

Aparèixer a les primeres posicions dels cercadors requereix constància però també imaginació i esperit d'innovació.

Amb les plataformes audiovisuals tenim no només una excel·lent eina de difusió de videos y material audiovisual, sino també un cercador enorme i un canal que ens permet fàcilment posar a l'abast del públic també anuncis en format audiovisual.

Crear el teu vídeo per pujar et permet un ràpid posicionament, la creativitat de la proposta i la seva utilitat repercutirà en el benefici general.

Creació de vídeos corporatius de diversos formats adaptats als mitjans de comunicació online i als seus canals. Guió, preproducció, grabació, edició, audio, muntatge, posproducció, etc. Bàsics pel llançament a les plataformes de vídeo de material audiovisual.

Una web no necessita passar la itv o un canvi d'oli, però si anar renovant idees, textes, imatges, propostes en definitiva. En temps de canvis ràpids, accions multidisciplinars, flexibilitat i adaptació, és difícil tenir una cosa immòvil que desperti entusiasme.

És un aspecte per a diferenciar-se mostrar-te viu i que et mous. Un gran plus. Deixar constància de novetats i canvis, fixar dates d'activitats, posar fotos, publicar resums, realitzar convocatòries, recoiplar-ho tot i classificar-ho, etc. És hora de potenciar la teva realitat canviant i donar-li valor.